Suggesties

 

Winter & Wild

Suggesties

  

Boschampignonsoep                                                                                                       6.20

 

Witloof in ham “grand-mère” met aardappelpuree en kaassaus                            15.00

 

Herfstsalade met gerookte eendenborst, scampi en champignons                      22.00

 

Gerookt Ardeens varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree                       19.50

 

 

 

Wildstoofpotje met tuinkruidenpuree en wintergroentjes                                       21.50

 

Hazenrugfilet met veenbessensausje, wintergroentjes en aardappelkroketjes  26.50

 

Hertenkalffilet met poiveradesaus , wintergroentjes en aardappelkroketjes       27.80

 

Steppegras met hertensteak en jagersaus                                                                 25.40 

 

***

 

Valentijnsmenu

 

 “Valentijns Candlelight Dinner op 14 februari 2015”

 

 

 

Aperitief met lieflijk hapje

 

***

 

Vurige scampi’s met kritharaki

 

***

 

Soepje van kerstomaatjes met kruidenkaas en basilicum

 

 

 

***

 

Kalfstournedos met marsalasaus, witloofsla en aardappelkroketjes

 

 

 

Of

 

Verleidelijke tongschar ‘Florentine’

 

met zacht mosterdsausje, aardappelpuree

 

 

 

***

 

Dessert van chocolatier “Darcis”

 

 

 

 

 

 

Reserveren gewenst  tel. 011/72 62 03    (1/2 voorschot bij reservatie: contant)

Prijs per persoon inclusief aperitief, wijnen en water  (tot aan de koffie), koffie: € 59.00

Zaterdagavond 14 februari zijn we enkel  geopend voor ons  

“Valentijns Candlelight Dinner”

 dan serveren we enkel deze menu in aangepaste sfeer,  aanvang vanaf 18u30 tot 19u00.

 

 

 

  

 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Wij staan steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een reservatie.