De kaart zal u verrassen

MANGERIE HET WALLANT - Hasselt

Bij Mangerie ’t Wallant vindt u grotendeels Belgische gerechten met traditionele Franse en zuiderse toetsen op de kaart in Hasselt, maar we zijn niet bang om af en toe iets “exotisch” of “origineels” voor u op tafel te zetten.
Dit alles binnen een gezellig, gastvrij kader waarbij een team van enthousiaste medewerkers u voorziet van een eerlijke en persoonlijke service. De warme sfeer vindt u dan ook terug in het warme en gezellig ingerichte eetgedeelte, en in de zomer op het tuinterras.

Seizoensgebonden producten

Verder wordt er steevast gewerkt met verse seizoensgebonden producten, al blijven enkele klassiekers (gelukkig) heel het seizoen door op de kaart staan. Frans-Belgische keuken biedt tijdens het seizoen bovendien zo'n vijftal heerlijke mosselgerechten.
Voor de kids zijn er speciale kindergerechten. Voor groepen vanaf 7 personen kunnen speciale menu's klaargemaakt worden of kiest u voor ons 3-gangen "Steppegrasmenu" of "Steppegrasmenu Royal". Privé feesten zijn bespreekbaar.

Ontdek onze kaarten

Op de volgende pagina’s leert u alles over onze diverse gerechten en dranken:

Contacteer ons snel

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet Mangerie ’t Wallant in Hasselt te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het vastleggen van een reservatie.